H Purgo επικεντρώνεται μόνο στα Μοσχεύματα και τις Μεμβράνες

Νιώστε την Κλινική Ελευθερία με βάση την Επιστήμη και την Ασφάλεια

Το The Graft™ είναι μια φυσική, πορώδης οστική μήτρα. Παράγεται με την αφαίρεση όλων των οργανικών συστατικών από το οστό των χοίρων. Λόγω της φυσικής δομής του, το The Graft™ προσομοιάζει, στις φυσικές και χημικές ιδιότητές του, με την ανθρώπινη οστική μήτρα. Όταν τοποθετείται σε ένα οστικό έλλειμα, το The Graft™ απορροφάται σταδιακά και αντικαθίσταται με φυσικό οστό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης. Διατίθεται σε κόκκους συσκευασμένους σε φιαλίδιο. Το The Graft™ αποστειρώνεται με ακτινοβολία γάμμα.

OTHER PRODUCTS

We had a desire.
A desire to provide Valuable & Worthwhile products for our family. That’s why we are here to let them smile shine and brightly again.

THE Graft™ Collagen
Collagen bone block

Το The Graft Collagen είναι μία μορφή οστικού μπλοκ και δακτυλίου που αποτελείται από θεμέλια οστική ουσία (bone mineral matrix) χοίρειας προέλευσης από σπογγώδες οστούν και Κολλαγόνο Τύπου I από χοίρειο τένοντα. Είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται για την πλήρωση, την αύξηση και/ή την ανακατασκευή περιοδοντικών, στοματικών και γναθοπροσωπικών ελλειμμάτων...

Biotex®
Non-Resorbable PTFE Suture

Το μη απορροφήσιμο ράμμα PTFE Biotex®, αποτελείται από ένα ενιαίο βραχίονα, μη απορροφήσιμο ράμμα “μονόνημα” (monofilament) με μια χειρουργική βελόνα, υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού, από ανοξείδωτο ατσάλι που συνδέεται με το ράμμα.
Το ράμμα είναι μη επικαλυμμένο, κι αποστειρωμένο μόνο για μία χρήση, αποτελούμενο από 100% υψηλής πυκνότητας Ptfe (πολυτετραφθοροαιθυλένιο)

BioCover™
Resorbable collagen membrane

Η BioCover™ είναι μια απορροφήσιμη μεμβράνη κολλαγόνου που αποτελείται από ιστούς χοίρων που είναι παρόμοιοι με το ανθρώπινο κολλαγόνο φυλογενετικά. Η BioCover™ ,απορροφήσιμη μεμβράνη κολλαγόνου, προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό, εύκολη προσαρμογή στα οστικά μοσχεύματα και λιγότερη κατανάλωση χρόνου κατά τη χειρουργική διαδικασία.

OpenTex®
Non-resorbable PTFE Membrane

Η OpenTex®, μη απορροφήσιμη μεμβράνη PTFE είναι ένα καθαρό φύλλο πολυτετραφθοροαιθυλενίου υψηλής ιατρικής ποιότητας (PTFE) με αδρανή βιολογικά χαρακτηριστικά και προβλέψιμη επίδραση φραγμού. Λόγω της λείας επιφάνειας και του μικρού μεγέθους των πόρων, η OpenTex® PTFE Membrane αντιστέκεται στην ενσωμάτωση βακτηρίων στη δομή του και διευκολύνει την απομάκρυνσή της.

OpenTex®-TR
Titanium reinforced PTFE membrane

Η μεμβράνη OpenTex®-TR, αποτελείται από 100% φύλλο πολυτετραφθοροαιθυλενίου (PTFE) και πλαίσιο τιτανίου βαθμού 1, τα οποία είναι βιολογικά αδρανή και συμβατά με τους ιστούς. Η OpenTex®-TR με ενίσχυση τιτανίου έχει σχεδιαστεί για να έχει την κατάλληλη δομή επιφάνειας και την κατάλληλη πορότητα, για την πρόληψη της ενσωμάτωσης και της διέλευσης βακτηρίων μέσα στις “διασταυρώσεις” του υλικού, διατηρώντας παράλληλα χώρο για την πρόσφυση των κυττάρων.

Με έτος ίδρυσης το 1999, η Purgo Biologics προσπαθεί να γίνει μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες στην στοματική υγιεινή & περίθαλψη, με έμφαση στα ασφαλή βιοϋλικά για τον μαλακούς ιστούς και την οστική αναγέννηση.

Με βάση τις εξειδικευμένες εμπειρίες που συσσωρεύονται από το εξαιρετικό ερευνητικό προσωπικό μας, το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Purgo, με έδρα τη Σεούλ, “ευδοκιμεί” για να γίνει το καλύτερο στον κόσμο, ειδικά στην τεχνογνωσία των “στοματικών βιοϋλικών” για την οστική & ιστικ αναγέννηση.

Όλα τα μέλη του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης συνεχίζουν τις βελτιστοποιημένες τεχνικές εξελίξεις με διάφορες κλινικές μελέτες, “συνεργατική έρευνα” με κυβερνήσεις, κλινικούς ιατρούς κι εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Επικοινωνήστε με τον Ιταλό διανομέα σας

Manufacturer – Purgo Biologics Inc.

812, 27, Dunchon-daero 457beon-gil, Jungwon-gu, Seongnam-si, Gyeonggi-do, 13219, Korea
Tel.: +82 70 75 49 29 72
overseas@purgobiologics.com

EU Importer Purgo Biologics Europe SAS

1 Square Félix Bloch – Pôle Activ Océan – 85300 Challans – France
Tel: +33 (0)2 28 10 61 02
europe@purgobiologics.com