Почувствайте клиничната свобода от науката и безопасността

Имахме едно желание. Желание да предоставим ценни и полезни продукти за нашето семейство.

THE Graft ™ е естествен, порьозен костен минерален матрикс. Произвежда се чрез отстраняване на всички органични компоненти от свинска кост. Благодарение на естествената си структура, неорганичният костен минерал на THE Graft ™ наподобява физичните и химичните аспекти на минерализирания матрикс на човешката кост. Когато се постави в костен дефект, THE Graft ™ постепенно се резорбира и се замества с кост по време на оздравителния процес. Предлага се в спонгиозни гранули, опаковани във флакон. THE Graft ™ се стерилизира с гама облъчване. Уникалният патентован производствен процес отстранява много ефективно потенциалните имуногенни органични елементи, запазвайки естествената структура на матрикса.

OTHER PRODUCTS

We had a desire.
A desire to provide Valuable & Worthwhile products for our family. That’s why we are here to let them smile shine and brightly again.

THE Graft™ Collagen
Collagen bone block

THE Graft™ Collagen, a form of block and ring composed of the porcine-derived bone mineral matrix from cancellous bone and atelocollagen from porcine tendon, is a material used to fill, augment, and/or reconstruct periodontal, oral, and maxillofacial defects.

Biotex®
Non-Resorbable PTFE Suture

Нерезорбируемият PTFE шевен материал на Biotex ™ се състои от еднораменен, нерезорбируем монофиламентен конец с хирургическа игла от неръждаема стомана, свързана към конеца. Шевът е без покритие, неоцветен и стерилен само за еднократна употреба, съставен от 100% PTFE.

BioCover™
Resorbable collagen membrane

BioCover ™ е резорбируема колагенова мембрана, състояща се от свински тъкани, които са филогенетично подобни на човешки колаген. Резорбируемата колагенова мембрана на BioCover предлага отлично боравене, лесна адаптация към материали за костни присадки и по-малко
време за операция.

OpenTex®
Non-resorbable PTFE Membrane

Нерезорбируемата PTFE мембрана OpenTex ™ е чист политетрафлуорети- ленов (PTFE) лист с медицински инертни биологични характеристики и предсказуем бариерен ефект. Благодарение на гладката повърхност и малкия размер на порите, OpenTex ™ PTFE мембраната е резистентна на включването на бактерии в нейната структура и се улеснява отстраняването на мембраната.

OpenTex®-TR
Titanium reinforced PTFE membrane

Мембраната се състои от 100% политетрафлуоретиленов (PTFE) лист и титанова рамка клас 1, които са биологично инертни и съвместими с тъканите. OpenTex ™ -TR нерезорбируема PTFE мембрана с титанова рамка е проектирана да има подходяща повърхностна структура и порьозност, за да предотврати интегрирането и преминаването на бактерии в слоевете на материала, като същевременно запазва място за адхезия на локалните клетки към приспособлението.

Основана през 1999 г., Purgo Biologics се стреми да се превърне в една от водещите световни компании в здравните грижи за устната кухина с фокус върху безопасни биоматериали за регенерация на меките тъкани и костта.
Въз основа на специализирания опит, натрупан от нашия изключителен изследователски екип, Центърът за изследвания и развойна дейност на Purgo, разположен в Сеул, процъфтява, за да се превърне в най-добрия в света, по-специално в експертизата на оралните биоматериали за регенерация на меки тъкани и кост.

Всички членове на Центъра за изследвания и развойна дейност се занимават с оптимизирани технически разработки с различни клинични проучвания, съвместни изследвания с правителствата, клиницистите и образователните институции.

Решенията, създадени от Purgo, печелят слава по целия свят и решенията на Purgo са широко приети от стоматолозите по света в повече от 30 страни. Нашата производствена база отговаря на множество международни стандарти за качество и се проверява редовно от международни агенции. Всеки производствен етап на нашите биологични решения от избора на суровина до крайния продукт се контролира.

Свържете се с българския си дистрибутор

Manufacturer – Purgo Biologics Inc.

812, 27, Dunchon-daero 457beon-gil, Jungwon-gu, Seongnam-si, Gyeonggi-do, 13219, Korea
Tel.: +82 70 75 49 29 72
overseas@purgobiologics.com

EU Importer Purgo Biologics Europe SAS

1 Square Félix Bloch – Pôle Activ Océan – 85300 Challans – France
Tel: +33 (0)2 28 10 61 02
europe@purgobiologics.com