Pentru regenerarea
țesuturilor moi
și osoase

Siguranță și libertate bazate pe știință

THE Graft™ este o matrice minerală osoasă naturală și poroasă. Se produce prin îndepărtarea tuturor componentelor organice din osul de origine porcină. Datorită structurii sale naturale minerale osoase anorganice, THE Graft™ se aseamănă cu osul uman din punct de vedere al structurii fizice (grad de porozitate), precum și al compoziției chimice (minerale). Atunci când este introdus într-un defect osos, THE Graft™ este resorbit treptat și este înlocuit progresiv cu os de neoformatie. Este disponibil în granule spongioase ambalate în flacon. THE Graft™ este sterilizat folosind iradierea cu raze gamma.

Alte produse

Noi am avut o dorință.
Dorința de a oferi produse Utile și Valoroase pentru familia noastră. De aceea suntem aici, pentru a le permite să zâmbească și să strălucească din nou.

THE Graft™ Collagen
Material de grefă osoasă naturală biocompatibilă și sigură

THE Graft™ Collagen, o formă de bloc și inel compusă din matrice minerală osoasă derivată din os spongios porcin și atelocolagen...

Biotex®
Sutură pentru chirurgia implantului dentar

Materialul de sutură Biotex® este realizat din fir 100% PTFE monofilament, neacoperit, necolorat, cu ac atașat. Produsul este steril, pentru unica întrebuințare.

BioCover™
Membrană de colagen resorbabilă

BioCover™ este o membrană de colagen resorbabilă, compusă din țesuturi porcine, care sunt similare cu colagenul uman din punct de vedere filogenetic. Membrana resorbabilă de colagen BioCover™ asigură o manevrabilitate excelentă, adaptare ușoară la materialele grefei osoase și mai puțin timp pentru intervenția chirurgicală.

OpenTex®
Membrană PTFE neresorbabilă

Membrana neresorbabilă OpenTex® PTFE este o folie de politetrafluoretilenă (PTFE) pur medicală, cu caracteristici biologice inerte și efect de barieră previzibil. Datorită suprafeței netede și dimensiunii mici ale porilor, membrana PTFE OpenTex® rezistă încorporării bacteriilor în structura sa și facilitează îndepărtarea membranei.

OpenTex®-TR
Membrană PTFE neresorbabilă

Membrana este compusă din folie de politetrafluoretilenă (PTFE) 100% și cadru de titan de calitatea 1, materiale inerte din punct de vedere biologic și compatibile cu țesuturile. Membrana neresorbabilă OpenTex®-TR PTFE cu cadru din titan este proiectată să aibă o structură de suprafață și o porozitate adecvate pentru a preveni integrarea și trecerea bacteriilor în interiorul materialului, în timp ce menține spațiul pentru adeziunea celulelor gazdă la materialul de grefare.

Fondată în 1999, Purgo Biologics Inc tinde să devină una dintre cele mai importante companii la nivel mondial în domeniul îngrijirii sănătății orale, concentrându-se pe biomateriale sigure pentru regenerarea țesuturilor moi și osoase.
Pe baza experienței de specialitate acumulate de personalul nostru de cercetare remarcabil, Centrul de Cercetare și Dezvoltare Purgo din Seul este în plină dezvoltare pentru a deveni cel mai bun din lume, în special în experiența bioma- terialelor orale pentru regenerarea țesuturilor moi și osoase. Toți membrii Centrului de Cercetare și Dezvoltare urmăresc optimizarea tehnologică bazată pe numeroase studii realizate în strânsa cooperare cu clinicieni, instituții de învățământ și programe guvernamentale.

Produsele companiei Purgo Biologics devin faimoase în întreaga lume, fiind acceptate pe scară largă de dentiștii din mai mult de 30 de țări.

Unitatea noastră de producție respectă cele mai înalte standarde internaționale de calitate și este inspectată în mod regulat de către agențiile internaționale. Fiecare etapă de producție a biomaterialelor noastre este strict monitorizată, de la alegerea materiei prime până la produsul final.

Contactați distribuitorul dvs. din România

Sediu Purgo Biologics Inc.

812, 27, Dunchon-daero 457beon-gil, Jungwon-gu, Seongnam-si, Gyeonggi-do, 13219, Korea
Tel.: +82 70 75 49 29 72
overseas@purgobiologics.com

EU Importer Purgo Biologics Europe SAS

1 Square Félix Bloch – Pôle Activ Océan – 85300 Challans – France
Tel: +33 (0)2 28 10 61 02
europe@purgobiologics.com